Tapiola uudistuu

AINOA on valmisAINOA on valmisLaajennuksessa on kiinnitetty huomiota kauppakeskuksen ja muun kaupunkirakenteen yhteensovittamiseen. LUE LISÄÄ >
Uudistuksen vaiheetUudistuksen vaiheetMonivaiheisen uudistuksen myötä Tapiolasta tulee aito ja yhtenäinen kävelykeskusta.LUE LISÄÄ >
Täällä on hyvä asuaTäällä on hyvä asuaTapiolan keskukseen rakennetaan asuntoja yli 2 000 ihmiselle. Palvelut ovat lähellä ja liikkuminen on helppoa.LUE LISÄÄ >

Tapiola palaa kaupunkikehityksen kärkeen

Tapiolan keskuksen kehittämisessä otetaan nyt jättiaskel eteenpäin, kun Kauppakeskus AINOAn kolmas ja viimeinen osa avautuu. Samalla jo 66-vuotiaaksi varttunut Tapiola palaa takaisin kaupunkikehityksen suunnannäyttäjäksi, jollaiseksi se rakennettiin 1950- ja 1960-luvuilla.

 

Vuosikymmenten kuluessa Tapiolaan rakentui laaja kaupan, kulttuurin ja julkisten palvelujen verkosto. Ajan myötä asukkaiden ja asiakkaiden tarpeet ovat kuitenkin muuttuneet. Nyt tuo kaupallinen ydin on uudistettu palvelemaan nykyajan tarpeita ja vaatimuksia.

 

Kuusivuotias kauppakeskus AINOA on jo lunastanut paikkansa Tapiolan kaupallisena sydämenä. Vuonna 2018 AINOAssa asioi yli kuusi miljoonaa ihmistä. Vaiheittain rakentunut kauppakeskuskokonaisuus on viimein valmis ja nyt asiakkaat saavat nauttia yli sadan liikkeen, kahvilan ja ravintolan tarjonnasta. AINOA tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen muotia ja sisustusta, tutummista brändeistä erikoisliikkeisiin, joita ei muualta löydy. Korkeatasoinen ravintolamaailma AINOA Food Garden sekä katutason ravintolat ulkoterasseineen luovat viihtyisät puitteet niin lounashetkiin kuin teatteri-illan jatkoihin ystävien kanssa.

 

 

AINOAn valmistuminen parantaa myös alueen kulkuyhteyksiä. AINOAssa yhdistyvät nykyaikaiset pysäköintitilat ja toimivat joukkoliikenneterminaalit, joista on suorat yhteydet kauppakeskukseen. AINOAn yhteydessä on nyt myös yli 400-paikkainen katettu pyöräparkki.

AINOAn rakentamisessa tavoitteena on ollut kunnioittaa Tapiolan historiaa ja yhdistää perinteikkään kaupunkikeskustan ja modernin kauppakeskuksen parhaat ominaisuudet. Laadukkaat yksityiskohdat ja viherseinät luovat miellyttävän ja harmonisen asiointiympäristön. AINOA arvostettiin Taloustutkimuksen toteuttamassa Pääkaupunkiseudun kauppakeskukset 2019 -tutkimuksessa viihtyisimmäksi, turvallisimmaksi ja siisteimmäksi kauppakeskukseksi. AINOAssa pidetään jatkossakin kiinni toiminnan laadukkuudesta ja nyt kauppakeskus tarjoaa myös entistä laajemmat palvelut asiakkaiden käyttöön.

AINOAn avauksen myötä alueen asukkaat ja asiakkaat saavat arvoisensa kaupallisen kokonaisuuden, joka kestää aikaa. Kunnioitetaan perinteitä, nautitaan nykyhetkestä, katsotaan rohkeasti tulevaisuuteen ja pidetään yhdessä kiinni alueen yhteisöllisyydestä ja Tapiola-hengestä.

Juha Mäkelä

Kauppakeskuspäällikkö

Kauppakeskus AINOA


"Kaupallinen ydin on uudistettu palvelemaan nykyajan tarpeita ja vaatimuksia."