5.10.2015-7.10.2015

PianoEspoo: Tapiola-pianokilpailu

PianoEspoo-festivaali kutsuu nuoret pianonsoiton harrastajat ensimmäistä kertaa järjestettävään Tapiola-pianokilpailuun. Kilpailu on suunnattu pääkaupunkiseudun musiikkioppilaitoksissa opiskeleville korkeintaan 15-vuotiaille pianisteille ja se käydään 5.-7.10.2015 klo 10 alkaen PianoEspoo-festivaalin yhteydessä Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa. Vapaa pääsy.
30.9.-25.10.2015 järjestettävä PianoEspoo-festivaali esittelee pianomusiikkia sen kaikessa rikkaudessaan – konserteissa soivat sekä historialliset että tulevaisuuden klassikot. Uusi taiteellinen johtaja Paavali Jumppanen on suunnitellut monipuolisen ohjelman ja esiintyjinä kuullaan musiikkiopistojen nuoria pianisteja, kotimaisia mestareita sekä maailman huippuja. Säveltäjistä fokuksessa ovat Jean Sibelius ja Pierre Boulez. Festivaalin yhteydessä käydään myös ensimmäistä kertaa järjestettävä Tapiola-pianokilpailu.

PianoEspoo-festivaali kutsuu pääkaupunkiseudun nuoret pianonsoiton harrastajat ensimmäistä kertaa järjestettävään Tapiola-pianokilpailuun 5.-7.10.2015. 15-vuotiaille ja sitä nuoremmille pääkaupunkiseudun musiikkioppilaitoksissa opiskeleville pianisteille suunnattu kilpailu käydään PianoEspoo-festivaalin yhteydessä Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa.

Tuomariston jäseninä toimivat maamme eturivin pianopedagogit ja PianoEspoon taiteilijat. Kilpailun päätukija on LähiTapiola. Tapiola-pianokilpailuun on vapaa pääsy.

Lisätietoa: pianoespoo.fi/pianokilpailu