16.9.2015

Joshua James

Suomeen rakastunut Joshua tulee maahamme jo kolmatta kertaa ja tuo mukanaan soitto- ja lauluvoimaisen yhtyeensä. James tunnetaan intiimistä laulutyylistään ja voimakkaista teksteistään sekä hänen kappaleensa ovat tulleet tutuksi myös Sons of Anarchy –televisiosarjassa. Joshua James yhtyeineen Espoon kulttuurikeskuksessa 16.9.2015 klo 19.

Lahjakasta folk-laulajaa ja kansainvälistä huomiota saanutta Joshua Jamesia on usein verrattu muun muassa Bob Dylaniin, Neil Youngiin ja Ray LaMontagneen. Neljä koskettavaa albumia julkaissut amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Joshua James tunnetaan hyvin intiimistä laulutyylistään sekä voimakkaista teksteistään. Hänen kappaleensa ovat tulleet myös tunnetuksi Suomenkin televisiossa esitettävässä Sons of Anarchy -sarjassa.

Suomeen rakastunut Joshua tulee maahamme jo kolmatta kertaa keskiviikkona 16.9.2015 ja tuo mukanaan soitto- ja lauluvoimaisen yhtyeensä.

Kokoonpano:
Joshua James, laulu, kitara, huuliharppu
Evan Coulombe, kitara, laulu
David Isaac Russell, basso, laulu
Timothy George, rummut, laulu

"With a hoarse, sweet voice that can fly from tremulous fragility to soulful roar, James brings a kind of grunge rock drive to rootsy folk, fueled by a gloomy existentialism and political rage."
- The Telegraph (UK)

Louhisalissa illan avaavat Joshuan ystävät Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen, jotka esittävät omassa osuudessaan mm. kappaleita tulevalta Amerikassa ja Suomessa äänitetyltä All them pretty things -levyltä.

Liput: lippu.fi