28.3.2015-29.3.2015

WeeGeen museofestarit -lasten tapahtuma

Nyt on kivaa menoa luvassa. Kaikki WeeGeen museot heittäytyvät festaritunnelmiin maaliskuisena viikonloppuna 28.-29.3. kello 11-17. Luvassa  festaripajoja, livemusaa, pitkäjalkaisia jättiläisiä, miimikkoja, hot dogeja, jättimäisiä saippuakuplia, pikselipoppia ja mitä vielä. Riemua ei näiltä festareilta puutu!
WeeGeen vuosittainen lasten tapahtuma järjestetään jälleen maaliskuun lopussa 28.-29.3. kello 11-17. Tänä vuonna tapahtumassa ollaan festaritunnelmissa. Kaikki WeeGeen museot ja Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut toteuttavat runsaasti ohjelmaa talon aulaan, museoiden tiloihin ja pihamaalle. Museoiden ajankohtaisista näyttelyistä kumpuava ohjelma ja tapahtumaa varten toteutettu sisältö on runsas kattaus lapsiperheiden viikonlopun viettoon.

Museofestareilla tavataan muun muassa pitkäjalkaisia jättiläisiä ja miimikoita, hämmästellään kumpanakin päivänä Taikuri Mano d'Oron taikashowta ja tanssitaan Wannabe ballerinas-ryhmän kanssa. Lauantaina WeeGeen-lavalla riemuitaan Improsiskojen kanssa improvisaation parissa sekä kuullaan kansanperinteestä kumpuavaa musiikkia lauluyhtye Eppel & Peppelin esittämänä kumpanakin viikonlopun päivänä. Sunnuntaina festarilavalle astuu JimJamMurMur- a capella -yhtye. JimJamMurMur on neljän solistina uraa luoneen jazzlaulajattaren muodostama yhtye, johon kuuluvat Johanna Iivanainen, Jenny Robson, Mia Simanainen ja Mirja Mäkelä.

Tarjolla on paljon erilaisia taide- ja työpajoja, joissa niin lapset kuin aikuisetkin pääsevät toteuttamaan itseään. Tapahtumassa tehdään muun muassa festarirannekkeita ja jättisaippuakuplia tai viikonlopun aikana voi osallistua sirkustemppuiluun, mimiikka- tai taikatemppupajaan. 1800-luvun sovituskopissa voi pukeutua aikakauden muodin mukaisiin asuihin. Kaikki WeeGeen museot voi kiertää omatoimisella festaripassikierroksella ja tehdä vaikkapa sirkusammattitestin.

Tapahtumaan on kaikilta alle 18-vuotiailta maksuton sisäänpääsy. WeeGee-lippu 12/10€.

Koko ohjelma nähtävissä osoitteessa weegee.fi/tapahtumat

Lisätiedot: Elina Rossi 043 825 9147, elina.rossi@espoo.fi, Näyttelykeskus WeeGee