20.4.2018

April Jazz Club: Kaisa’s Machine

Tervetuloa tunnelmoimaan lähestyvää April Jazzia live-musiikin kera Tapiolan sydämessä. Perjantaina 20.4. esiintyy Kaisa’s Machine. Aluksi yleisön lämmittelee Ebeli Show.Vuonna 2016 perustettu April Jazz Club hemmottelee musiikin ystäviä puutarhakaupungin sydämessä, Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa. Ilta alkaa klo 19 Ebeli Show´lla ja pääesiintyjinä klo 20 alkaen nähdään jazzin huippunimiä. Esityksen lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän Grill It! -ravintolasta.

Perjantaina 20.4.

klo 19 
Ebeli Show

klo 20
Kaisa’s MachineKontrabasisti Kaisa Mäensivun luotsaama kvartetti Kaisa’s Machine perustettiin syksyllä 2015 Kaisan palattua Suomeen ensimmäisen New Yorkissa viettämänsä vuoden jälkeen. Mäensivun säveltämä musiikki on postbop-jazzia, jossa kuuluu vaikutteita modernista New York -soundista sekä pohjoisesta syvällisyydestä. Improvisaatio ja neljän muusikon vahvat persoonat vievät Kaisa’s Machinen musiikin alati kohti uusia ulottuvuuksia.

Loppuvuodesta 2017 “In The Key Of K” -debyyttilevynsä kotimaiselle Eclipse Musicille julkaissut kvartetti kuplii kuin Itä-Suomen kevät ja on salaperäinen kuin East Village. Levy koostuu Kaisa Mäensivun sävellyksistä, joissa maalailevat melodiat, kiinnostavat harmonian värit ja tulinen improvisaatio vuorottelevat.

Kaisa Mäensivu on valmistunut musiikin maisteriksi Manhattan School of Musicista ja on esiintynyt ja levyttänyt lukuisissa projekteissa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Hänet on palkittu muun muassa Kauko Viitamäki -palkinnolla vuonna 2017 ja samaisena vuonna Mäensivun sävellys “Some other April” palkittiin Esko Linnavalli -sävellyskilpailussa.

“Energetic bebop that could have just easily wafted out of a hole-in-the-wall NYC bar.”
-Ivana Ng, New York City Jazz Records

Kaisa Mäensivu: kontrabasso
Max Zenger: saksofoni
Mikael Myrskog: piano
Jonatan Sarikoski: rummut

 

Ebeli Show klo 19, Kaisa´s Machine klo 20 alkaen
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 €

Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton


Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.