13.5.2017

Sydänmessut

Miten voi 100-vuotiaan Suomen sydän nyt ja tulevaisuudessa? Entä sinun sydämesi? Sydänoireet - merkki liian hektisestä elämästä?

Tähän ja moniin muihin sydänterveyteen liittyviin kysymyksiin saat vastauksia Sydänmessuilta, jotka järjestetään jo yhdeksännen kerran Espoon kulttuurikeskuksessa lauantaina 13.5.2017 klo 10–16.Sydänmessut on Suomen merkittävin sydänterveyden hyvinvointitapahtuma ja mitä parhain näyttämö muistuttamaan suurtyöstä, mikä sydänterveyden saralla on jo yhdessä saavutettu. Messuilla nostetaan esiin myös uudet, kumuloituvat uhkakuvat – elämän kiireiden, paineiden ja stressin sydänvaikutukset – ja yritetään löytää niihin ratkaisuja.


Vierailijat kuulevat maan parhaiden sydänasiantuntijoiden luentoja ja saavat vastauksia kysymyksiin. Tarjolla on toimiviksi koeteltuja neuvoja, ohjeita, testausmahdollisuuksia, vertaistukea ja käytäntöön sovellettavaa tietoa myös useilta yhteistyökumppaneilta.

Suomen mennyttä 100 vuotta on synkentänyt suomalaisten korkea sydän- ja verisuonisairastuvuus ja -kuolleisuus. Tämä on vaikuttanut perheiden perusturvallisuuteen ja vienyt uskoa tulevaan. Tähän on saatu aikaan muutos, mutta tauti ei ole hävinnyt ja sydänterveystyöhön on jatkossa paneuduttava uusista lähtökohdista.

Sydänmessut järjestetään Espoon kulttuurikeskuksella la 13.5. klo 10–16. Sydänmessuille on vapaa pääsy.

Katso vuoden 2017 käsiohjelma >>