9.3.2017

STAND UP! – tv:stä tutut koomikot kiertueella

To 9.3. Espoon kulttuurikeskus täytyy stand upista!Syksyllä Nelosella nähtiin suomalaisittain historiallinen komiikkateko, kun yhdeksänosainen STAND UP! -sarja toi viihteen kuninkuuslajin suomalaisiin olohuoneisiin Hangosta Utsjoelle! Nyt keväällä STAND UP! -ohjelmassa nähtyjä esiintyjiä voi yhyttää myös konserttisaleista. Keikalla esiintyy ohjelman isäntä ja suomalaisen stand upin supersankari Mika Eirtovaara. Hänen vierainaan ovat koomikot Ilari Johansson, Anitta Ahola ja Ali Jahangiri.

Mika Eirtovaara on yksi maamme komiikkakentän arvostetuimmista ja ahkerimmin keikkailevista koomikoista. Eirtovaaran “kohkatessa ympäri lavaa” kohtaavat arkirealismi ja surrealismi; tämä fyysinen ja psyykkinen esiintyjä harrastaa keikoillaan nopeita käännöksiä, tunteenpurkauksia sekä piruetteja.

Ilari Johansson on kiistatta yksi maan tunnetuimmista stand up -kasvoista. Arvostetussa fyysisen teatterin opinahjossa (Copenhagen Comedy School) näyttelijän koulutuksen saanutta Johanssonia kutsutaan usein Suomen fyysisimmäksi koomikoksi. Lisäksi tämä herra on harvinaisen suorasanainen, joten klubeille kannattaa suunnata kravatti löysällä.

Anitta Ahosen huumori, joskus musta, on kroonisen itseironista, mutta itsepintaisen elämänmyönteistä. Hän on yhtä lahjakas kuin Pavarotti, nimittäin syömään. Mikki pysyy kädessä, mutta lavaliikunta rajoittuu huulten liikkeeseen. Ehdottomasti naisten sarjan paras esiintyjä!

Ali Jahangiri tekee komiikkaa muun muassa ennakkoluuloista maahanmuuttajia kohtaan. Hän on mm. vetänyt Yle Puheessa Ali ja Husu -radio-ohjelmaa yhdessä Abdirahim Husseinin kanssa sekä pitänyt omaa keskusteluohjelmaasa Ali Showta.

Kesto avoin.

Aika

to 9.3.2017 klo 19.00 - 21.00

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

Liput
Lippupiste