19.3.2016

Tapiola Parkin avajaiset

Uuden pysäköintihallin, Tapiola Parkin, avajaisia juhlitaan lauantaina 19.3. klo 1015 yhdessä mm. Anssi Kelan, Hevisauruksen ja Maltin ja Valtin kanssa. Avajaisiin on vapaa pääsy, tervetuloa!

Tapiolan keskuksen alle louhitun uuden parkkihallin, Tapiola Parkin, avajaisia juhlitaan lauantaina 19.3. klo 10–15. Luvassa on riemukasta ohjelmaa kaikille Tapiolan asiakkaille ja asukkaille! Esiintymässä mm. Anssi Kela, Lenni-Kalle Taipale Trio, HeviSaurus sekä Maltti ja Valtti!

Tapahtuma starttaa Pikku Kakkosesta tuttujen leikkiliikennepoliisien Maltin ja Valtin show’lla klo 10.30. Iloisten liikennepoliisien esiintymisen jälkeen klo 11 Espoon Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä ja LähiTapiolan Sijoitusjohtaja Samu Anttila lausuvat avajaistervehdykset. Klo 11.20 rokataan koko perheen voimin, kun elokuvastakin tuttu HeviSaurus nousee lavalle. Klo 12.30 nautitaan kauniista Tapiolan Voimistelijoiden esityksistä. Anssi Kela bändeineen saapastelee parkkihallin esiintymislavalle klo 13 ja Tapiolan oma poika Lenni-Kalle Taipale jatkaa jammailua trionsa kanssa klo 14 alkaen. Iltapäivällä on tarjolla lohikeittoa ja kakkukahvit. Ohjelman juontaa Lorenz Backman. 

Lasten miniTapiolaParkissa pääsee harjoittelemaan liikennesääntöjä ja suorittamaan ikioman miniTapiola ajokortin! Maltti ja Valtti opastavat pieniä kuskeja klo 12.30–13.30. Isommille kuskeille vauhdin hurmaa tarjoavat Segway-menopelit ja RC-autot, joilla pääsee itse suhailemaan. Kuperkeikkoja pääsee harjoittelemaan Tapiolan Voimistelijoiden johdolla ja Kino Tapiolan Lasten Kino -katselunurkkauksessa Heikki Prepulan Kössi Kenguru ja muut ystävämme -lastenanimaatioita koko tapahtuman ajan. Lisäksi tapahtumassa on autonäyttely, jossa on esillä Espoon kaupunginmuseon autoja ja modernimpia esittelyautoja. ”Tapiolan historia kohtaa tulevaisuuden” -valokuvanäyttelyssä voi tutustua keskuksen historia- ja havainnekuviin. HSL esittelee Tapiolan tulevia bussilinjoja sekä alkavaa metroliikennettä.  HSL:n pisteellä voi myös osallistua arvontaan, jossa palkintona ennakkovisiitti Tapiolan metroasemalle maaliskuun lopulla.

Tapahtuman ajan maksuton pysäköinti Tapiola Parkin tasolla P2. Tapiola Parkin autopesu tarjoaa ilmaisen autopesun 50 ensimmäiselle tasolla P2! Tasolla P2 pääsee myös tarkastamaan autonsa renkaiden turvallisuuden Vianorin urasyvyysmittauksessa. 

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Tapahtuman ohjelma klo 10–15

Ohjelmalava, tasolla P1
10.30 Leikkiliikennepoliisit Maltti ja Valtti
11.00 Avajaispuheet: Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä sekä LähiTapiolan sijoitusjohtaja Samu Anttila
11.20 Hevisaurus rokkaa
12.30 Tapiolan voimistelijoiden esitykset
13.00 Anssi Kela bändeineen esiintyy
14.00 Lenni-Kalle Taipale -trio ja kakkukahvit

Tapahtuman juontaa Lorenz Backman.

Koko tapahtuman ajan parkkihallissa tasolla P1
9 alkaen Maksuton autopesu 50 ensimmäiselle, tasolla P2. Tasolla P2 pääsee myös tarkastamaan autonsa renkaiden turvallisuuden Vianorin urasyvyysmittauksessa. 
10-15 miniTapiolaPark pyöräilyparkki avoinna. Perheen pienimmät pääsevät suorittamaan oman miniTapiolaPark ajokortin!
10-15 Tapiolan Voimistelijoiden kuperkeikkanurkkaus lapsille - tule kokeilemaan kuperkeikkoja ja muita temppuja voimistelijoiden opastuksella.

10-15 Kino Tapiola tarjoaa Lasten Kino -katselunurkkauksessa Heikki Prepulan Kössi Kenguru ja muut ystävämme -lastenanimaatioita
10-15 Autonäyttelyssä esillä Espoon automuseon autot
10-15 Segway -kokeilua
10-15 Tapiolan historia kohtaa tulevaisuuden -valokuvanäyttelyssä
10-15 RC -autojen näytösajot tasatunnein. Pääset myös itse testaamaan suhailua radio-ohjattavilla autoilla!
10-15 HSL infopiste: tutustu Tapiolan tuleviin bussilinjoihin ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa ennakkovisiitin Tapiolan metroasemalle ti 22.3.
11 alkaen Ilmapalloja jaossa kauppakeskus AINOAssa
12.30–13.30 Maltti ja Valtti -liikennekoulu miniTapiola Parkissa
13 alkaen Lohikeittoa 400 ensimmäiselle
14 alkaen Kakkukahvit 400 ensimmäiselle 

Tapiolan Stockmannilla pääsee ihastelemaan oikeita tipuja ja hakemaan pääsiäisaiheiset koristeet ja kukat kotiin! Sampokujalla klo 13-16 lapsille kasvomaalausta ja värityskilpailu sekä jaossa lakuja ja karkkeja herkkusuille. Herkussa paistellaan makoisia hampurilaisia, tule siis hakemaan tarvikkeet ja makoisat reseptit viikonlopulle! Stockmannilta myös lauantain ajan kanta-asiakkaille BEL, CUBE ja BOGI merkkien lasten ulkoiluvaatteista -20 % alennusta!  

Tapahtumaan vapaa pääsy!

Tapahtumaohjelma tasolla P1. Koko päivän ajan maksuton pysäköinti tasolla P2. Ajoyhteydet parkkiin ovat Tapiolantien suuresta liikenneympyrästä sekä Tennispuiston vierestä Etelätuulentie 1.

#tapiola #tapiolapark