20.11.2015

UMO feat. Cæcilie Norby

Vahvaääninen, monialainen jazz-, rock- ja popvokalisti, tanskalainen Cæcilie Norby saapuu UMOn vieraaksi Espoon kulttuurikeskukseen 20.11.2015.Mitäpä muutakaan voi syntyä säveltäjäisän ja oopperalaulajaäidin tyttärestä kuin musiikillinen monilahjakkuus. Kun aviomieheksi osuu vielä yksi Euroopan lahjakkaimmista basisteista, Lars Danielsson, on sävelsoppa valmis!

Sujuvasti eri musiikkityylien välillä sukkuloivan ja stereotypioita karttavan Cæcilie Norbyn yli 30-vuotiselle uralle on mahtunut paljon: jazzia, bluesia, soulia, rockia ja klassista, useiden pophittien jazzversioita... Hän on julkaissut neljä levyä legendaarisen Blue Noten tallissa ensimmäisenä pohjoismaisena laulajana ja myynyt lähes puoli miljoonaa levyä. Kaikki tämä yhdessä tekee Norbystä yhden menestyneimmistä eurooppalaisista jazzmuusikoista ja varsinaisen sillanrakentajan popin ja jazzin välille.

Aretha Franklinin ja Monica Zetterlundin kaltaisiin laulajattariin verrattu Norby on tehnyt yhteistyötä mm. Chick Corean, Kurt Ellingin ja Michel Legrandin kanssa.

Vahvaääninen, monialainen jazz-, rock- ja popvokalisti, tanskalainen Cæcilie Norby saapuu marraskuun lopussa UMOn vieraaksi Espoon kulttuurikeskukseen 20.11.2015 klo 19-20. Vahvoja melodioita arvostavalta Cæcilie Norbyltä kuullaan marraskuisessa konsertissa läpileikkaus viime vuosien tuotannosta. Orkesteria johtaa kapellimestari Kirmo Lintinen.

Lisätietoja: umo.fi
Liput: lippu.fi